Sinan i Džej u svađi. Džej molio Sinana na koljenima.

Džej Ramadanovski i Sinan Sakić nedavno su se posvađali zbog djevojke koja je 20 godina mlađa od pjevača, a koja je sa njim u vezi. Sinan je nekoliko puta bio prisutan kada su se ona i Džej svađali, a onda je vidio i kako ona flertuje sa drugima, što je i rekao svom prijatelju zbog čega se on iznervirao i napao svog prijatelja da je ljubomoran i da to nije tačno.

Opet poslije nekoliko nedjelja, Džej se i sam uvjerio u sve to pa je bila nastala velika svađa u njegovoj kafani koju drži u centru grada, zbog čega je polupao sve što je bilo unutra. Odmah je plačući zvao Sinana da se izvinjava jer je bio u pravu, i da plače jer je očajan i jer će se ubiti zbog toga. To je Sinana dotatno iznerviralo pa mu je rekao da mu se više ne obraća dok se ne vrati u normalno stanje i dok ne riješi svoje probleme.

Džej je još nekoliko puta probao da ga dobije, ali Sinan neće da čuje za Džeja, pa je pjevač riješio da ode i na koljenima ga moli da se pomire, kao i da mu objasni da sa tom djevojkom nema više ništa.
izvor:expressmag. ba
Podjeli na Google Plus