Završeno takmičenje "Tvoje lice zvuči poznato". Evo ko je odnio pobjedu i 25 hiljada eura.

Za titulu pobjednika borilo se petoro takmičara: Edita, Tijana, Gaga, Stevan i Leon. Prvo mjesto je zavisilo od publike koja je glasala sms porukama.

U neizvjesnoj završnici, gdje je razlika između pobjednika i drugoplasiranog bila samo 26 glasova, odlučeno je ovogodišnji pobjednik TLZP-a jeste Stevan Anđelković.


Mladi pjevač osvojio je nagradu od 25 hiljada eura koju je dao u humanitarne svrhe. Tačnije, klinici za onkologiju, kao pomoć djeci koja boluju od raka.

– Nisam očekivao, iskreno. Zahvaljujem se svima koji su glasali za mene. Bio je ovo jedan naporan šou, zahtjevao je puno odricanja. Samo moram da vam kažem da vas mnogo volim i da smo ovaj šou osvojili svi zajedno – rekao je Stevan, koji je u velikom finalu imitirao Elvisa Prislija.

Drugo mjesto osvojila je Tijana Dapčević. Popularna pjevačica imitirala je legendarnog pjevača grupe “Queen” Freddieja Mercuryja. Trećeplasirana je bila Edita Aradinović, koja imitirala Beyonce. Četvrta je bila Dragana Mićalović, a ona se našla u ulozi Jennifer Lopez. I, na kraju, peto mjesto osvojio je Stefan Dimitrijević Leo, koji je imitirao Sinana Sakića.
Podjeli na Google Plus