Zvijezda iz Bosne ostala na ulici. Evo kakav pakao je doživjela Selma.

Selma Bajrami je osoba koja je uvijek je nasmejana, puna pozitivne energije i spremna za šalu. No, međutim, mnogi ne znaju da je ona preživjela pakao, a o tome je nerado za austrijske medije pričala prošle godine.

Naime, ona je pričala o teškom životnom razdoblju kada je sa malim djetetom ostala na ulici, a potom joj je bivši muž uzeo sina i borba za nasljednika trajala je godinama.

Ljubavna priča Selme Bajrami i Muje Musića počela je prije skoro šest godina kada je oca svog djeteta upoznala na jednoj zabavi. Iskra ljubavi se brzo rasplamsala i njenoj sreći nije bilo kraja kada je saznala da je beba na putu.

-Ubrzo nakon vjenčanja mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim moj suprug i ja smo shvatili da nismo jedan za drugog i odlučili smo se za razvod kako bi naš sin Daris mogao da odrasta u domu bez svađa. Bilo je lakše planirati nego učiniti pa sam ostala sa dvogodišnjim djetetom i dva kofera ispred vrata- ispričala je Selma Bajrami.

U tom trenutku ona je bila potpuno sama, njemački jezik nije dovoljno znala, a bila je pred finansijskim krahom jer nije radila. Ubrzo je našla stan i upisala kurs.

– Znala sam da moram da budem dio ovog grada ako želim da obezbjedim svoje dijete- rekla je Selma. Selma se ubrzo snašla, počela raditi i objavila pjesmu "Zvijerka" koja ju je vratila na staze stare slave.

izvor:expresstabloid.ba

#zvjerkaisback🎶🎶🎶

Ett inlägg delat av Selma Bajrami (@selmabajrami.star)

#spaday💆

Ett inlägg delat av Selma Bajrami (@selmabajrami.star)

Podjeli na Google Plus