Izdvajamo

Kupio joj ruže da se izvadi. Rada i Milica se bore za Berkovića, a evo šta radi Popović?

Uveliko se priča, šapće i piše o prekidu Rade Manojlović i Harisa Berkovića, ljutnji njenog oca, sažalijevanja Rade jer ju je navodno prevario sa jednom manekenkom, djevojkom koja se pojavila u njegovom spotu pa su te fotografije na kojima on spava s njom navodno došle i do nje.

A onda kao ne dolaze skupa na Grandova snimanja, pa se tobože raspravljaju pred svima što nas dovodi do zaključka da je ovo još jedan u nizu trikova srbijanske estrade. Svaki ovaj detalj nam ukazuje na montirani paparazzo tako da su mnogi ubijeđeni da je i ovoga puta u pitanju samo farsa te da Rada i Haris i dalje uživaju u ljubavi. 

Šuška se kako upravo Saša Popović, direktor Grand produkcije iz koje su oboje potekli, traži od njih da izmišljaju skandale kako bi i dalje ostali u samom estradnom vrhu jer je on svjestan da kada se prestane pisati o njima, tada će i njihova karijera krenuti nizlaznom putanjom.

Na instagram profilu Rade Manojlović sinoć je osvanula fotografija buketa ruža koje joj je Berković poklonio, ali u komentaru se Rada otkrila i rekla kako Haris mora da se vadi zbog Milice Pavlović.
Da li je Rada uhvatila u preveri Berkovića sa mlađom kolegicom nije otkriveno, ali Milica joj se opravdala u komentarima. Da li je sve marketinški trik? Pogledajte sliku i komentare. Na snimanju emisije "Grand Specijal" mlada Milica je ljubila Harisa, a ta slika koju je Haris objavio na fejsbuku je izgleda izazvala ogromnu ljubomoru kod Rade Manojlovic.  

😘

Ett inlägg delat av Haris Berkovic (@harisberkovic_com)

😉

Ett inlägg delat av Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic)

Stranice