Izdvajamo

Neugodna situacija. Na aerodromu Rada srela dvije prošle ljubavi Milana i Momira.

Popularna pjevačica Rada Manjlović sigurno će dugo pamtiti događaj sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla“, budući da je u istom danu srela dvojicu bivših momaka, Momira Gajića i Milana Stankovića. Momir je bio u društvu žene i njihove bebe, ali i sestre, sa kojom Rada, kako je poznato, nije u dobrim odnosima.

– Nisam imala situaciju da sretnem bivšeg koji sad ima dijete, ženu… Kad prođu ta osjećanja, ostaje poštovanje, prijateljstvo i drago mi je zbog njega, baš mi je super sve – prokomentarisala je sa osmehom Rada za “Exkluziv“.

– Supruga mu je divna, baš smo lijepo porazgovarale. Beba je slatka, pa sve bebe su slatke. Sigurna sam u sve što radim u životu, tako da mi je stvarno bilo drago kao kada bih vidjela nekog prijatelja, možda bolje rečeno familiju… – dodala je.

Na pitanje o čemu su ona i Momir razgovarali, objasnila je da mu je stavljala do znanja da “ne spletkari“.

– Pokazivala sam mu poruke da mu dokažem da nisam ja ta koja zove novinare, da nisam ta koja smišlja priče i spletke, u šta su on i njegova prelijepa, prelijepa, prelijepa sestra bili ubeđeni.

A kako je, na kraju, prokomentarisala Momirovu sestru…

– Prelijepa, onako vrlo jedna uspješna osoba, samostalna – rekla je ironično Rada i nagovijestila da netrpeljivost među njima i dalje postoji.

A poslije Momira, uslijedio je novi šok. Niotkuda se pojavio Milan Stanković. Srdačno su se rukovali i jedno drugo dočekali sa širokim osmijehom.

– On je divan dečko, divan drug. Drago mi je da smo u dobrim odnosima. Rekla sam mu: “Samo si mi ti još falio danas“ – nasmijala se Rada poslije susreta sa Milanom.

Na pitanje šta će joj na sve to reći sadašnji dečko Haris Berković, odgovorila je:

– Haris je stabilan, siguran u sebe, tu nema problema. Imamo maksimalno otvoren odnos. Pogledajte kako je “španska serija“ sa Radom Manojlović u glavnoj uozi izgledala na aerodromu:

Stranice