Izdvajamo

Pljuštale uvrede na sve strane. Viki počela da podučava ostale iz žirija, a Jelena joj rekla da nema pojma.

Katarina Keti Milojković ponovo je na sceni "Zvezda Granda", a ovaj put je odlučila da se predstavi pesmom "Testament" Aleksandre Prijović. Pošto nije dobila nijedan glas, produkcijski žiri joj je dao šansu da otpeva drugu pesmu. Posle izvođenja "Ljubav čuvam za kraj" Lepe Brene, Keti je dobila samo jedan glas od Tajanstvenog člana.

"Bravo za devojku koja je večeras za razliku od ovih koji su nonšalantno obučeni pokazala kako treba da se izgleda", rekao je Tajanstveni, a Bosanac se nadovezao da se skriveni očigledno bavi fotografijom ili modom kad ga samo to zanima.

"Ti si beznadežan slučaj i nikad nećeš biti zvezda", rekla je JK, a Lukas je dodao da ne zna koju pesmu je gore otpevala. Viki Miljković je ponudila svoj stručan komentar jer je ona profesor muzike. Na ovu opasku JK je pitala da li zna koja je razlika između dura i mola. Kad je Viki počela da objašnjava, diva je imala mnogo podpitanja.

"U kom ključu se svira flauta?", pitala je JK, a Viki je nastavila da drži predavanje. Nastala je opšta rasprava posle koje je Viki prišla Jelenino stolu i izjavila "Ja sam ovde ugrožena vrsta".

"Ti si ugrožena čaplja iz Marinkove bare", rekla je JK, a Marija je uletela između njih dve da ih razdvoji. Žestoku svađu prekinuo je Bosanac koji je počeo da peva ime oca i sina i svetoga duha i poručio: "Očito vaši muževi ništa ne rade sa vama kod kuće čim se tako svađate!"

Stranice