Izdvajamo

Tea razdrmala Menila. Nova drama na estradi u režiji mladih zvijezda.

Da na mlađima svijet ostaje, kako u svim segmentima života, pa tako i u muzici, potvrdili su mladih pjevača Tea Tairović i Menila Velioski.

Njih dvoje na jednom mjestu sastavio je poznati bh. i regionalni menadžer Sabit Saša Dervišević, a nastup ovo dvoje talentiranih pjevača bio je u popularnoj diskoteci „Scena“ u njemačkom gradu Offenbachu.

Atraktivna Tea bila je u pratnji dvije plesačice koje su zajedno s njom zaludile posjetioce u „Sceni“, a s druge strane mladi 16-godišnji Menil sa vanserijskim glasovnim mogućnostima publiku je dovodio do muzičkog
dilerijuma..

Njih dvoje su te večeri promovirali zajedničku pjesmu koju su snimali u studiju Saše Nikolića, koji je ujedno i autor pjesme.

-Pjesma se zove „Drama“ bržeg je ritma i ima sve predispozicije da postane veliki hit. Menil i Tea su dobitna kombinacija, a njihovi zajednički nastupi su samo potvrda svega toga. Naravno, svako od njih nastavlja da gradi vlastite karijere, imaju i imat će odvojene nastupe, a po pitanju Menila on zaista mnogo radi i gdje god da se pojavi napravi lom Uskoro ga očekuju zajednički nastupi sa Šabanom Šaulićem u Mannheimu, te sa Halidom Bešlićem u Nünbergu. Veoma je bitno da sluša ono što mu govorim, da radi ono što mu kažem po pitanju nastupa i neće biti zime za njega -rekao nam je Sabit Saša.

-Svjestan sam da bez dobre organizacije, a još više bez dobrog menadžera i nema uspjeha. Ja sam još dijete i zahvalan sam dragom Bogu što je u moj život ušao Saša. On je moj drugi otac, moj mentor, moja bliska familija. Pomno slušam i radim ono što mi kaže. Sašina je ideja bila da snimim duet sa Teom, a ona je tako divna, prava raja. Zbog toga smo savršeno funkcionirali u studiju, a tako je i na nastupima – rekao nam je Menil..

Tea je također zadovoljna saradnjom, a nakon dueta sa Šabanom Šaulićem ovo je drugi duet u njenoj karijeri, a šta o duetima, Šabanu Šauliću, Menilu, ljubavi, planovima u budućnosti misli ova mlada i atraktivna djevojka možete uskoro čitati u ekskluzivnom intervju sa Teom Tairović.

Avaz
Ett inlägg delat av Menil Velioski (@menil.velioski)

Ett inlägg delat av Menil Velioski (@menil.velioski)

Ett inlägg delat av Tea Tairović (@tea_tairovic)

Stranice