Izdvajamo

Najgori dan u životu. Popularni pjevač automobilom pregazio muškarca.

Nakon što je objavljeno da je Tony Cetinski automobilom pregazio muškarca u Rovinju, oglasio se i popularni hrvatski pjevač koji je kazao da je riječ o nesretnom slučaju za koji nije kriv.

"Riječ je o nesretnom slučaju i siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon uviđaja. Nisam odgovoran, ali sam potresen i nemam riječi kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovjek može proživjeti", kazao je šokirani Cetinski, prenosi 24sata.

Podsjećamo, u popodnevnim satima objavljena je vijest kako je pod točkovima automobila slavnog pjevača završilo beživotno tijelog nepoznatog muškarca, te da su nakon toga reagirali i vatrogasci koji su podignuli automobil i izvadili nesretnog muškarca.

Prema prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini, a prije nego je u nesreću umiješan pjevač, preminuli je izašao iz kafića te pao na cestu.

Sve okolnosti tragične nesreće se još utvrđuju, a policija pokušava saznati da li je muškarac već bio mrtav kad ga je Tony Cetinski pregazio. Sigurno je da je riječ o vrlo uskoj ulici u kojoj nije moguće brzo voziti.

"Bilo je puno djece, baš su se vraćala iz škole. U prvi tren nismo znali tko je vozio. Čovjek je već ležao na cesti kad je on naišao. Izašao je iz kafića u kojemu se ljudi okupljaju piti vino", kazao je jedan od očevidaca nesreće.

Stranice