Izdvajamo

Po treći put mu pokušali ukrasti auto. Sejo Boy na meti lopova.

Sejo Boy doživio je danas neugodno iskustvo kada je otkrio da su mu po, treći put, razbojnici na parkingu pokušali ukrasti automobil.

Kako je kazao za Avaz.ba, htio je otputovati do Beograda kako bi promovirao duet, koji je snimio sa kolegom Semirom Jahićem, ali umjesto pjesme i veselja, danas će ipak ostati u Sarajevu i družiti se s policijom.

– Nedavno sam kupio novi automobil i već su pokušali da mi ga ukradu. Već sam navikao na to, jer su mi i prošli pokušali ukrasti dva puta, a jednom je materijalna šteta bila čak 5.000 maraka – priča Sejo, koji je o događaju odmah obavijestio i policiju.

– Želim da se ovo evidentira, da se zna da u našoj zemlji nije sve kako treba. Živimo u konstantnom strahu od razbojnika, nikad ne znate ko vam je iza leđa – ogorčen je pjevač.

– Da nije smiješno, bilo bi žalosno. Ukrali su mi i bicikl. Ja zaista više ne znam ni koje prevozno sredstvo da koristim. Da idem pješice, kidnapovali bi mene, misleći da vrijedim milione – našalio se Hamzić na kraju i dodao kako mu nisu toliko bitni novac i materijalna šteta koliko je sigurnost.

Stranice