Izdvajamo

Lukas ima težak period. Napustio Zvezde Granda, ali i ispalio kolegu za duet.?

Aca Lukas našao se u centru medijske pažnje zbog napuštanja “Zvezda Granda”, a pjevač je zbog većih problema koji ga prate u posljednje vrijeme ispalio svog dugogodišnjeg prijatelja i kolegu za duet.

Stvar ne bi bila toliko ozbiljna da se u pjesmu koju su planirali da snime unaprijed nije mnogo uložilo, a Lukasov kolega je takođe velika zvijezda, otkriva izvor za Alo.

– Mjesecima se radilo na tome da se od te pjesme napravi nešto veliko. Poslije par sedmica konačno smo došli do numere koja bi obojici pjevača odgovarala, a za koju je plaćeno zaista mnogo novca. Kada je duet predložen Aci i kada je preslušao pjesmu, on je ideju sa oduševljenjem prihvatio – kaže sagovornik i dodaje da su pjevači jedva uskladili termine za snimanje.


– Kako obojica mnogo rade i nastupaju, drugoj strani je bilo jako važno da se odluči kada će se početi sa snimanjem. Međutim, ubrzo poslije dogovora uslijedili su problemi. Lukas se gotovo ni na jedan poziv nije javljao odmah, a onda bi kroz par dana rekao da je imao obaveze ili probleme.

Takvo neodgovorno ponašanje bio je znak da nešto tu nije kako treba, ali budući da se poznaju tri decenije, niko nije pomislio da će Aca ispaliti.

Znao je Lukas da je cijeli projekat plaćen u desetinama hiljada eura. Ipak, dva dana prije nego zakazanog snimanja, Aca je bukvalnio nestao sa lica zemlje i telefon mu je bio isključen.

Tada smo već svi znali da od toga neće biti ništa. Kolegu kog je ispalio nikada nisam vidio bijesnijeg! On Lukasa nije opteretio finansijski, sve je sam platio i želio je da baš sa njim snimi nešto dobro i sa velikim hitom uđe u novu godinu.

Da stvar bude gora, Aca je nekoliko dana poslije otkazanog snimanja pozvao kolegu kao da ništa nije bilo. Ne mogu da se sjetim svih uvreda koje je bijesni pjevač Lukasu izgovorio. Na kraju mu je rekao da ne želi više da čuje za njega i da mu se nikada više ne obraća – kaže za izvor blizak obojici pjevača.

Pozvali smo i kolegu kog je Aca ispalio, a on je molio da se o tome ne piše.

– Lukas je zaista psihički loše. Nikad gore nije bio i molim vas, nemojte ništa da objavljujete. Istina je da sam razočaran, ali vjerujem da je u teškim problemima – kaže poznati pjevač koji nije želio da mu otkrivamo identitet, dok Lukas nije bio dostupan za komentar do zaključenja broja.(Express/Alo)

Stranice