Izdvajamo

Otkriveni detalji. Sloba se udvarao maloljetnoj Lejli iz Srebrenika.Menadžerica je u živom javljanju pokušala da je „opere“ te svu ljagu baci na Luninog Slobu.

Kraj ljubavi ne mora da podrazumijeva rasprave, skandale, suze i patnju nakon čega bivši partneri okreću jedno drugom leđa zauvijek. Takva se činila situacija između Slobodana i Kije Kockar nakon što je ona ušla u Zadrugu. A onda je ona počela sa bockanjem, patetisanjem, žalopojkama…

Počeli su da pristižu kojekakva pitanja Slobodanu, zalaženje u njegove FB stranice u koje je uvid imala i sama Kija. Bilo je tu svega, počev od priče da je gej do udvaranja nekim djevojkama. Odjednom kao iz vedra neba uživo se javlja izvjesna menadžerica Srebreničanke Lejle Zahirović, pjevačice koja je netom kročila na estradu i koja se još uvijek takmiči u „Zvezdama Granda“.

Menadžerica je kazala kako se Slobo udvarao Lejli i dok je bila maloljetna pokušavajući da je opere pa da svu ljagu baci na Slobu. Oni su se zajedno takmičili u Pinkovim Zvezdama prošle sezone. Pogledajte u videozapisu ispod javljanje menadžerice i odgovor Slobe Radanovića.

Stranice