Izdvajamo

Zamjena za Lukasa. Brena u Zvezde Granda dovodi Draganu Mirković?

Pevačica Dragana Mirković kaže da joj je angažman u “Pinkovim zvezdama” bio veomo stresan, ali kako kaže za Telegraf, ako bi je Lepa Brena pitala da postane član žirija “Zvezda Granda”, ona bi tu ponudu prihvatila.

Budući da se priča da će Aca Lukas napustiti “Zvezde Granda”, uveliko se spekuliše ko bio mogao da ga zameni, a mi smo pitali Draganu da li je zainteresovana za mesto sudije u ovom takmičenju.

Saša Popović je najavio promenu u žiriju, da li postoji mogućnost da vas još jednom vidimo u nekom žiriju ili ste definitivno rekli: Ne?

– Pa, znate šta, meni je to bilo onako više stresno i malo je to jedna psihološka igra koja nas odvlači od nekog glavnog zadatka, a to je pomagati tim mladim ljudima. Ja razumem borbu za rejting i to, ali možda bi tamo bilo drugačije – izjavila je Mirkovićeva.

Ukoliko vas Brena pozove šta biste joj rekli?

– Pa, ja Breni teško mogu da kažem: Ne! – kroz smeh je poručila Dragana i dodala da se sjajno provela na turneji po Americi.

– Bilo je fantastično! Bilo je divno družiti se sa tom publikom koja me je dočekala sa toliko ljubavi, da je to prosto neopisivo. Onda, naravno, i neke privatne stvari koje su se izdešavale… Jednostavno, vrhunski sam se osećala – rekla je pevačica.

Telegraf

Stranice