Izdvajamo

Grand i Popović ga prate. Besim je kamiondžija iz Bosne koji razbija kako pjeva.

Besim Džanić apsolutni je hit na društvenim mrežama. Njegove video snimke osvojile su cijeli Balkan. Broji milionske preglede, ali njegova slava za sada stanuje tek u njegovom kamionu kojeg svakodnevno vozi.

Kako mu popularnost raste iz dana u dan, nazvali smo Lepu Brenu, ženu koja je glazbena ikona i najutjecajnija žena na ovom području kada je narodna glazba u pitanju. 'On nije smiješan. Dobar je on. Naime, treba reći da pjevanje pripada svakome. I kamiondžijama i pekarima. Svi imaju pravo na taj talent. Doduše danas takvi talenti više izlaze na vidjelo jer se ljudi svakodnevno snimaju i to objavljuju na internetu', kazala je Brena, a navodi dnevnik.hr

'Sviđa mi se. Specifičan je i originalan, a ja volim ljude koji imaju talente a nisu dio ovog javnog života. Moja produkcija i ja otkrivamo talente. Zvezde Granda daju šansu upravo nepoznatim talentima. Pozivam ga da se javi na audiciju našeg showa. Nije cilj pobijediti, ali možda mu to pomogne da dobije neku svoju vjernu publiku. Nisam ni ja dva puta pobijedila na Eurosongu pa sam izgradila veliku karijeru', kazala je Brena koja se nada vidjeti ga u svojem talent showu.

'Ne bih voljela predviđati mu sudbinu. Mislim da nemam pravo na to, ali ja bih mu dala priliku. Puno mu sreće želim i neka nikako ne odustaje', istaknula je Brena koja je nakon našeg poziva prvi put čula za Besima te ga je odmah otišla pogledati. Dali smo joj deset minuta, a potom ju opet nazvali. Brena je bila jasna – Besim Džanić mora se okušati u Zvezdama Granda.

izvor:dnevnik hr

Stranice