Izdvajamo

Krenuo Zoricinim i Šabanovim putem. Lukas za 300 hiljada eura prešao na Pink?

Mnogi su bili u šoku kada je Aca Lukas prošle godine napustio “Zvezde Granda” i odlučio da se stavi na raspolaganju Televiziji “Pink”, a kako saznajemo pevač je za to imao jak razlog, pošto će mu Željko Mitrović isplatiti čak 300.000 evra za ovaj transfer.

Prema navodima izvora, u ružičastom carstvu procenili su iako će im pomenuta suma biti ogromna i verovatno rekordna, ovo ulaganje će se višestruko isplatiti.

– Na “Pinku” planiraju da ponovo pokrenu “Pinkove zvezde” ali sa tim ne žure dok ne sastave žiri koji bi po jačini mogao da parira onom u “Zvezdama Granda”, ali to nije sve. Naime čelnicima ove televizije stalo je do toga da im Lukas bude na raspolaganju i za druge projekte tokom ove godine, pošto oni imaju bogat zabavni program, a predviđeno je da novi album bude za “Siti rekords”.

Prema rečima izvora, Lukasu je pomalo bilo krivo što je Šašu Popoviću napustio usred televizijske sezone, ali kako od njega nije dobijao honorar već samo sumu novca za troškove snimanja emisijem rešio je da ipak razmišlja poslovno.

– Aca mnogo ceni Sašu i vek ističe da je učešće u žiriju “Zvezde Granda” i njemu podoglo popularnost, ali rešio je da iskoristi priliku za zaradu. Prošle godine je imao mnogo troškova, a s obzirom na to da se razveo, a ove godine će postati i deda. Tako je shvatio da konačno mora početi da razmišlja o tome da se dinanskijski obezbedi.
Kako saznajemo Grand Produkcija je snimila emisije prvog kruga, a još par njih ima da se prikaže u kojima se nalazi i Lukas, a poslije toga i više je nego sigurno da Aca neće sjediti u žiriju najpopularnijeg takmičenja. Istu stvar su uradili prije dvije godine Zorica Brunclik i Šaban Šaulić. Pošto nisu imali honorare kod Popovića, Pink im je ponudio ogromne pare za prelazak što su oni i prihvatili. Sezona Pinkovih Zvezda sa Šabanom i Zoricom nije toliko dobro prošla sa gledanosti, pa se ove sezone Pinkove Zvezde i ne snimaju. 

izvor:e-turneja.

Stranice