Izdvajamo

Nova prelijepa emotivna balada. Ilma Karahmet predstavila novu pjesmu i spot.

Prije godinu dana Ilma Karahmet ozvaničila je svoj povratak na muzičku scenu sa pjesmom „Ne zovi me tugo“. Ovo je treći po redu Ilmin singl koji je pripreman u studiju AL Music pod autorstvom bosanskohercegovačkog kompozitora Amila Loje, a pjesma nosi zanimljiv naziv „Zaledi grijeh“.
Pjesmu je radio muzički producent Amil Lojo, a Ilma je dala kao i uvijek svoj maksimum od sebe da pjesma bude donešena u najljepšem svjetlu.
Spot koji je sniman u zimskom ambijetu daje pjesmi posebnu čar, a ekipa koja je pripremala spot je Area.7.Enterteinment.
Podsjetimo da je i prethodnu pjesmu pratila pomenuta ekipa što predstavlja uspješnu saradnju na budućem planu.
„Sretna sam što je svjetlo dana ugledala moja nova pjesma pod nazivom ‘Zaledi grijeh’ , a posebno zbog toga što su u projektu učestvovali mladi i perspektivni ljudi. Amil Lojo se još jednom u nizu pokazao kao vrsni producent i kompozitor na moje veliko zadovoljstvo, a također spot za pjesmu je radila ponovno odlična ekipa Area.7.Enterteinment. Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati sa ovim predivnim ljudima, a nadam se da će i moja publika uživati u ovoj predivnoj ljubavnoj baladi”, rekla je Ilma.
Kako saznajemo, Ilma u nastavku priprema mnogo iznenađenja za svoju publiku, a jedna od novih vijesti je rad na novim autorskim pjesmama.
IZVOR:nezavisne.ba

Stranice