Izdvajamo

Popović joj dao otkaz. Ona otišla na Pink pa optužila kolegicu da je imala odnos sa Lukasom.

Da ima istine u staroj izreci da je tanka linija između ljubavi i mržnje, svakodnevno pokazuje Teodora Džehvarović, koja nema nijednu lijepu reč za Tamaru Milutinović i Goranu Gačić, bivše koleginice iz grupe „Đavolice”.

Nakon priče da su je tokom saradnje Tamara i Gorana šikanirale, Teodora je tokom svađe sa fitnes instruktorom Miljanom Vračevićem rekla i da je Gačićeva imala s*ks sa kolegom Acom Lukasom, zbog, kako je objasnila, dva minuta spota.

“Teodora glumi žrtvu i ispada fina, dobra i jadna, ali je daleko od toga. Sada priča da nas dvije nismo njen nivo i da je ona „postigla” da uđe u rijaliti, a mi smo napolju. Ali istina je da je tamo jer nema posla, niko je ne zove, a i kada bi ugovorila nastup, na svirke bi išla autobusom. Upravo zbog toga što im nije donosila novac, Teodori nije produžen ugovor sa „Grandom”“, priča Tamara i otkriva koji gest bivše koleginice ju je najviše uvrijedio.

“U svađi sa Miljanom je rekla da nikad ništa nije dijelila sa nama, a u moju kuću je ulazila bez kucanja. Eto, toliko smo bile bliske. Nema smisla da sada priča da navodno „zna šta smo Gorana i ja radile na nastupu“, sugerišući ko zna šta“, kaže na kraju Tamara, koja je ljetos kumovala na svadbi Gorane i Marka Gačića.

Stranice