Izdvajamo

Sve je marketing? Zajednički prijatelj Ane i Darka misli da je sve planski smišljeno.

Estradni bračni par Darko Lazić i Ana Sević već dva mjeseca kriju da su se razveli, kako je objavio jedan časopis, a razlog je navodno taj da se rodbina ne bi brinula i previše uzbuđivala.

Ono što je činjenica jeste to da se mjesecima unazad priča da je njihov brak propala stvar, a isto toliko vremena se šuška i priča i o trećim osobama koje su navodno krive za kraj Anine i Darkove ljubavi.

Tim povodom, a i povodom snimka na kojem se vidi kako Darko šmrče nepoznatu supstancu u vidu bijelog praha, pozvali smo Aninog najboljeg prijatelja, pjevača Milana Mitrovića koji je do sada bio vrlo upućen u život bračnog para Lazić.

– Ono što ja mogu da ti kažem povodom te priče jeste da sam iznenađen koliko i drugi za ono što se piše. O tome nemam pojma. Ne bih ni komentarisao, i ja sam iznenađen tim naslovima, a sudeći po Aninom i Darkovom ponašanju ja mislim da to nema veze sa istinom. Meni nikad ne bi palo na pamet da poverujem u to, s obzirom na to da se mi družimo i u kontaktu smo konstantno, više vjerujem da je to neki marketing nego što ima veze sa istinom. Pitanje je da li je to istina, zato ti kažem, ne bih dalje komentarisao, jer ne verujem da je to istina. Nikada nisam komentarisao druge naslove po novinama, tako da neću ni ovoga puta – ljubazno i iskreno nam je rekao Milan.

Pitali smo Mitrovića da prokomentariše skandalozni snimak na kojem se vidi kako Darko Lazić sa stola ušmrkava supstancu nepoznatog sadržaja u vidu bijelog praha, a njegov komentar prilično nas je iznenadio.

– Ma to su gluposti! Ja vjerujem da je to neka montaža ili je neko pokušao da mu namjesti. Vjerujem da su to gluposti i da to nema veze s vezom. Pitanje da li je taj snimak autentičan – počeo je Milan.

Na pitanje da li je gledao snimak rekao je da nije, a onda je jednim komentarom prilično iznenadio.

– Nisam gledao, rekli su mi drugari za to, ali mislim da su to gluposti i budalaštine i da to nema veze sa vezom. Ne bi bilo čudno da se tako nešto montira. Ne znam da li je snimak autentičan ili nije, ali možda je to bila neka vrsta za*ebancije. Ne vjerujem, zato što znam Darka godinama, mislim da je to više za*ebancija, nego stvarno nešto… Moguće da je to neka montaža, pa je došlo do novina, ali ne vjerujem da bi Darko tako nešto uradio – kaže pevač

Stranice