Izdvajamo

Za neke bizaran snimak. Ubijena pjevačica se pojavila u "novogodišnjem programu".Emisija emitovana na TV Prva u noći kada smo ispraćali staru i dočekivali Novu godinu navela je mnoge korisnike društvenih mreža da izraze svoju nevjericu.

Naime, među brojnim pjevačima koji su se veselili i dizali atmosferu viđena je i brutalno ubijena pjevačica Jelena Marjanović. U emisiji se pojavljuje i glumac Bogoljub Mitić Đoša, koji je umro prošle godine.

Emisija “Grandovo narodno veselje” je snimljena 2015. godine, a pjevačica nosi haljinu zlatne boje, stoji u prvom redu, igra i pjeva. Iako su mnogi korisnici društvenih mreža smatrali da ovo nije primjereno, kako su sa televizije Prva rekli, u emitovanju te emisije ne vide ništa sporno.

– U pitanju je stari novogodišnji program, koji je i najavljen kao zbir najboljih numera emitovanih proteklih godina – kaže Slađana Paunović, portparol TV Prva. Pogledajte snimak ispod iz novogdišnjeg programa, dok Gile pjeva i kraj njega igraju Jelena Kostov i Jovan Perišić lijevo od njih u pozadini pjeva i igra i Jelena Marjanović Krsmanović. Podsjećamo još je neriješeno njeno ubistvo, a muž Zoran Marjanović je uhapšen i trenutno se nalazi u zatvoru.

Stranice