Izdvajamo

Zvijezde iz Hrvatske ismijale srbijansku folkerku. Milicu isprozivali zbog ove pjesme.

Sandi Cenov i još nekoliko analitičara i muzičkih stručnjaka podsmijavali se srpskoj pjevačici zbog numere „Selfi“. Pjesme Milice Pavlović izazvale su podsmijeh u hrvatskoj javnosti, a posebno među njenim tamošnjim kolegama koji su je isprozivali u jednoj emisiji.

Sandi Cenov, Boris Đurđević iz grupe Kolonija i još nekoliko analitičara i muzičkih stručnjaka odabrali su najgluplje tekstove iz srpske turbo-folk muzike. Prema njihovom mišljenju, „Grandova“ zvijezda odnijela je pobjedu sa pjesmom „Selfi“. Stihovi „Kada s drugim vidiš me, trebaće ti EKG“ toliko su bili inspirativni za komentatore, pa su Milicu pošteno isprozivali.

– Duboko, skoro pa šekspirski, ja bih rekla. Bravo, Milice! – prokomentarisala je sa podsmijehom novinarka Barbara Marinović, dok je Sandi Cenov rekao da ne razumije ove genijalne riječi.

Ni osnivaču Kolonije ne dopada se Miličin rad.

– Jednostavno, evo, ne mogu da shvatim. Pokušavam, naprežem se, boli me, ali ne mogu shvatiti – zbunjeno je rekao Đurđević.

Radijski voditelj Daniel Bilić je rekao:

– Koja je to domaća loza ili šljiva bila dok je taj čovjek ovo pisao – pitao se s osmijehom on.
Pjesmu je napisala Divna Milovanović koja je napisala mnogobrojne hitove Milici, Nedi Ukraden, Katarini Grujić, Milici Todorović, Tropiko Bendu...

(Kurir)

Stranice