Izdvajamo

Sinan ponovo u bolnici. Legenda narodne muzike ponovo u teškoj situaciji.

Kako "Alo!" saznaje, legenda narodne muzike Sinan Sakić primljen je u Klinički centar Srbije.

Folk zvezda Sinan Sakić primljen je juče u Klinički centar u Beogradu na ispitivanja, nakon što su lekari ustanovili da mu je potrebna transplantacija jetre.

Legendarni pevač je prošle godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su lekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine, i Hrvatske nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rešenje te da će morati na transplantaciju jetre. Sinan je juče primljen na preglede i stavljen je na listu čekanja za organ, a u bolnici će ostati do operacije.


- Svi lekari koji su ga pregledali, a konsultovali smo vrhunske stručnjake iz pet zemalja, ustanovili su da je jedino transplantacija trajno rešenje, tako da je Sinan sada primljen i u bolnici će biti do intervencije. Ja sam odmah ponudila svoju jetru, ali su ustanovili da nisam adekvatan donor, tako da sada čekamo. Želal bih da se u svoje i Sinanovo ime zahvalim svima koji nam pružaju podršku, mnogo nam to znači u svim teškim trenucima kroz koje smo prošli i prolazimo, obaveštavaću vas sve o daljem razvoju kako budem imala nove informacije – rekla je Sinanova supruga Sabina za "Alo!".

Podsetimo, Sinan je krajem prošle godine zbog problema sa jetrom bio dugo u bolnici, a potom i na kućnom lečenju. Sinan je više od mesec dana ležao u tuzlanskoj bolnici, a iako prognoze nisu bile najbolje, pevač je uspeo da se izvuče.

IZVOR:alo.rs

Stranice