Izdvajamo

Spektakl pred 50 hiljada ljudi. Marija Šerifović oduševila Sarajevo i napunila Koševo.

Marija Šerifović bila je primorana da pomeri svoj sarajevski koncert na stadionu Koševo za jedan dan zbog izuzetno loših vremenskih uslova. Preko 50.000 fanova iz cele Bosne i Hercegovine sjatilo se na Koševo kako bi još jednom pokazali koliko vole svog idola! Marija je otvorila koncert pesmom "Pametna i luda" i već od samog početka između nje i publike osećala se neverovatna energija.

"Dobro veče Sarajevo. Da vas pitam prvo jeste li dobro? Poludeli smo od vremena i prognoze, i da vam kažem ja lično ne bih otišla po ovom vremenu ni na čiji kocert. Zato, hvala vam", rekla je Marija i i nastavila da ređa svoje hitove "Deo prošlosti", "Sama i nervozna", "Šta da zaboravim"...

Publika je pala u trans kada je Marija pevala sevdalinku "Oči moje, kletvom bih vas kleo". Specijalni gost pored Jelene Karleuša bio je pobednik "Zvezda Granda" Anid Ćušić kome se ostvario san da "deli" binu sa jednom od najboljih pop pevačica i članicom žirija u takmičenju. Njih dvoje izveli su prvo duetsku pesmu "Jorgovani":

Posle ove zajedničke numere talentovani pevač iz Mostara dirnuo je publiku ljubavnom baladom "Živim da te volim":
"Moji snovi su sinoć postali java. Hvala Mariji i hvala divnim ljudima koji su nas podržali maksimalno. Svaki stih smo pevali svi zajedno i to je ono po čemu ću pamtiti ovaj događaj", rekao je posle koncerta Anid Ćušić. Pogledajte snimke sa koncerta ispod.

Stranice