Izdvajamo

Tako se pjeva u Bosni. Džejla osvojila Grand, a Marija je uz radost primila u tim.

Nakon veličanstvene pobede u muzičkom talent šou "Neki novi klinci", Džejla Ramović ove godine takmičiće se i u "Zvezdama Granda". U prvom krugu Džejla se predstavila pesmama "Tihi ubica" Jelene Karleuše i "Podseti me" Marije Šerifović. Početak prve numere bio je pomalo nesiguran , ali kako je pesma odmicala Džejla je pevala sve bolje i članovima žirija odmah je bilo jasno da se radi o jednom vrsnom pevaču.

Ova talentovana devojčica, koja ima samo 16 godina, dobila je svih šest glasova. Prvi put ove sezone zasvetleli su svi tasteri, a iako se Bosanac "opirao" da glasa, Marija je stisnula taster umesto njega.

"Bosanac nije hteo da glasa, video sam to. Zašto ste ga naterali?", prokomentarisao je Saša Popović. "Hteo sam da glasam, samo smo se Marija i ja malo šalili. Devojčica peva odlično", odgovrio je Bosanac direktoru "Grand produkcije".

Svi su se složili da je Džejla vanserijski talenat, a sve je zanimalo zašto se ponovo prijavila za takmičenje, jer je poznato da je pored pobede u "Nekim novim klincima" dobila i dve pesme od "Granda".

Popović je zaključio da se ova devojčica ponovo takmiči kako bi pokazala svoj pun potencijal, ali Džejlin otac je otkrio da je njegova ćerka imala želju da učestvuje u ovoj sezoni "Zvezda Granda" zbog jednog člana žirija.

"Znam da se svi pitaju zašto sam sada u "Zvezdama Granda", a ja smatram da imam još mnogo toga da naučim u ovom poslu i želja mi je bila da mi mentor bude Marija Šerifović", izjavila je Džejla.

Marija nije krila oduševljenje što će ovu talentovanu devojčicu spremati za drugi krug.

Post Top Ad

Your Ad Spot

Stranice