Izdvajamo

Post Top Ad

Your Ad Spot

Detalji nesreće. Šaban sjedio na prednjem sjedištu i bio je vezan.

Estradni menadžer Zvonko Grujić izjavio je da je u šoku posle vesti da je poznati pevač Šaban Šaulić nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

„Ovo je velika tragedija. Ja sam se baš pre par minuta čuo sa Slobodanom Stojadinovićem. On je zadobio povrede vratnog pršljena, karlične kosti i tri, četiri rebara. U totalnom sam šoku. Ta budala koja je naletela (na njih), to je bio strahovit sudar, znam samo da je Šaban bio na prednjem sedištu (suvozačevom) i da je bio vezan. Slobodan je bio iza njega“, kazao je Grujić.

On je istakao da mu je Šabanov kum Slobodan preneo da se saobraćajna nesreća dogodila 20-ak minuta pošto su krenuli od hotela, odnosno na autoputu.

„Imali su jutarnji let. Neko od njih je imao let u devet, neko u 10.30 sati, ali je on žarko želeo da stigne kući“ Šaban se sa kumom i muzičarem nalazio u bijeloj Seat Ibizi, u koju se zakucao pijani vozač bez vozačke dozvole u sivoj "Mazdi". Video izvještaj sa njemačke televizije pogledajte u videozapisu ispod sa prevodom. Pogledajte slike sa mjesta nesreće na njemačkom portalu. KLIK OVDJE

Post Top Ad

Your Ad Spot

Stranice