Izdvajamo

Post Top Ad

Your Ad Spot

Bajin naslednik iz Bosne. Benjamin od Marije Šerifović dobio "kritičan" komentar.

Benjamina Kličića u provom krugu žiri je prozvao naslednikom folk pevača Nedeljka Bajića Baje, a samo je Viki htela da mu bude mentor. Benjamin je sa svojom mentorkom pokušavao da pronađe pesme koje bi mogao da peva, ali je i Viki uvedila da ovom momku ipak najbolje leže Bajine pesme. Takmičar se predstavio pesmama "Ti mene ne voliš" Osmana Hadžića i "Vidi, vidi ko je doš'o" od Nedeljka Bajića Baje. Glasove je dobio od Ane, Ivane, Đorđa i Sneže.

"Samo četiri glasa", čudila se Viki zbog rezultata glasanja, dok je Marija mislila da će ovaj takmičar dobiti i manje od toga. Vidno nezadovoljna, Viki je počela da se raspravlja sa Marijom i Bosancem zašto nisu glasali, a Marija je sve vreme pokušavala da joj objasni da takmičar nije pevao dobro i da joj nije jasno zašto mu je Viki dala ponovo da peva Bajine pesme. Viki je priznala da je pokušavala da mu nađe pesme koje će da peva, ali da je u svakoj zvučao kao popularni folker.

"Dečko, šta je sa tobom? Ti nikad nećeš biti Baja, ti si samo njegova bleda kopija. Moraš da budeš jedinstven i da te ljudi znaju kao Benjamina Kličića, a ne Baju", iznervirano je poručila Marija takmičaru dok je Viki počela da se dere na nju i brani svog kandidata. "Umukni, bre", rekla je Marija, koja više nije mogla da podnese to što joj Viki konstantno upada u reč.

Benjamin je na kraju prokomentarisao da on ne želi da bude kao Baja, ali da mu je čast da svoju karijeru može da započne pevajući njegove pesme, kao i da on u tome ne vidi ništa loše. Njegov nastup pogledajte ispod.

Post Top Ad

Your Ad Spot

Stranice