Izdvajamo

Post Top Ad

Your Ad Spot

Majka i kćerka naježile i rasplakale mnoge. Nastup za pamćenje.

Nastup o kojem se u prvom krugu pričalo svakako je nastup Rijane i Buce Zubanović. Saša Popović tada je odlučio da će mama i ćerka takmičenje nastaviti kao duet. Njih dve su se ovoga puta predstavile pesmom Verice i Marije Šerifović "Ti mi uvek trebaš". Žiri je prepoznao njihovu iskrenu emociju sa kojom su pevale jedna drugoj i zbog toga ih nagradio sa svih šest glasova.

Đorđe je prišao takmičarkama na bini i zagrlivši Bucu potpuno se slomio emotivno. "Neću da pričam o pevanju, razbile ste me emotivno. Ja kevu nemam. Rijana, moraš da znaš da nije bilo tvoje majke ti ne bi prošla u drugi krug. Njoj nije bilo teško da dođe da peva sa tobom i da ti podršku, a da ne pričam što znamo da vas je samostalno odgajila i koliko se namučila. To moraš da ceniš", rekao je Đorđe kroz suze.

"Moram da primetim sa koliko ljubavi je Buca gledala svoju ćerku dok je pevala. To je bilo toliko emotivno i čisto. Ja ne mogu da zadržim suze sve vreme. Tako se isto osećam kad pevaju Marija i Verica", rekla je Viki drhtavim glasom.

"Moram da priznam da to nije lako uopšte. Ja sam par puta pozvala moju majku da mi bude gost na koncertu i moram da kažem da mi uvek stane knedla u grlu. To je neka posebna emocija. Zato ste vi večeras dobile šest glasova, jer ste bile iskrene i verovali smo vam dok ste pevale", rekla je Marija. Njihov nastup pogledajte ispod.

Post Top Ad

Your Ad Spot

Stranice