Izdvajamo

Post Top Ad

Your Ad Spot

Marija ponovo brutalna i iskrena. Bosanac imitirao takmičarku, a Popović zapjevao. (VIDEO)

Još jedna najava nove epizode "Zvezda Granda" obećava odličnu zabavu, ali i smeh do suza. Marija Šerifović jedna je od članova žirija koja uvek insistira da kandidati moraju da budu pevački potkovani, kao i da njihovo izvođenje pesama mora da sadrži emociju koja će ganuti slušaoce. Pop zvezda je objašnjavala kandidatkinji da mora da pokaže emociju kroz numeru koju peva i da slušaoce svojim izvođenjem mora da "gađa u glavu" kako bi izazvala neku reakciju.

Bosanac je nasmejao sve u studiju kada je pokušao da imitira takmičarku kojoj se tekst pesme, koju je pevala, uopšte nije razumeo. Saša Popović je prokomentarisao da sve pevačice koje dođu u kratkim suknjama non stop povlače suknje na dole kako u toku nastupa ne bi otkrile i više nego što treba. Marija je dodala da onda i ne treba da dolaze tako obučene, a Saša je pevačicu izazavao da ona dođe u mini suknji, pa će onda razumeti problem koje ostale devojke imaju sa ovim odevnim predmetom.

Šta je Marija odgovorila na ovaj Popovićev komentar, kao i zašto je direktor "Granda" zapevao u jednom trenutku, pogledajte u nastavku:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Stranice