Izdvajamo

Utrčala na teren i zaradila milione. Plavuša sa finala pali novim fotografijama.

Navijačica koja je uletela na teren tokom finala Lige šampiona, Kinsi Volanski, ne prestaje da privlači pažnju medija, pa tako, maltene, iz sata u sat isplivavaju novi detalji o atraktivnoj plavuši.

Ovoga puta, engleski mediji pišu o samom upadu na teren i koliko je novca to donelo njoj, odnosno njenom dečku Vitaliju Zdoroveckom.

Ona je tokom incidenta nosila triko na kojem je bilo ispisano ime sajta za odrasle koji je u vlasništvu njenog momka.

I upravo je ta reklama donela ogoromno bogatstvo oboma. Procenjuje se da je nakon upada na teren sajt Zdoroveckog dobio čak 32.000.000 novih korisnika i da je samo od reklama zaradio oko 4.000.000 evra?! To nije samo 4 miliona već je Kinsi postala planetarno poznata, a sigurno će joj nove suradnje i promocije, reklame koje će ona raditi za druge donijeti još na desetine miliona evra u budućnosti. Ona je prije tog utrčavanja na terenu imala instagram profil sa preko 200 hiljada pratilaca, ali se nakon nekoliko sati ta cifra popela na preko 3 miliona, zatim je joj profil ugašen, a ona ga je nakon par dana ponovo vratila, pa počela da časti svoje pratioce novim izazovnim fotkama koje možete pogledati ispod.

Post Top Ad

Your Ad Spot

Stranice