Izdvajamo

Post Top Ad

Zapjevao u kafani sa svojim uzorom. Benjamin Kličić u duetu zapjevao sa... (VIDEO)

Finalista "Zvezda Granda" Benjamin Kličić kroz celu sezonu bio je jedan od omiljenih takmičara publike, a njegova mentorka Viki Miljković do samog kraja takmičenja za njega se borila kao lavica. Benjamin je nekoliko puta u "Zvezdama Granda" pevao pesme Jovana Perišića, a sada je imao prilike da sa ovim poznatim pevačem ukrsti glasove.

Naime, Benjamin je na svom Instagram profilu objavio nekoliko snimaka gde u kafani sedi pored Perišića dok u duetu pevaju jednu od najpoznatijih pesama Mitra Mirića. Zaista se videlo da i jedan i drugi uživaju u pesmi, a mladi pevač se u objavi ispod videa emotivnim statusom zahvalio Jovanu na druženju.

"Velika mi je čast, zadovoljstvo i užitak biti u tako divnom društvu pogotovo u društvu Jovana Perišića, kojeg izuzetno poštujem, cijenim i volim koji mi je jedan od uzora kakav čovjek želim biti, kako u svijetu estrade tako i u životu", napisao je Benjamin.

Pogledajte kako izgleda kada ova dva izvanredna vokala zapevaju:
Visa det här inlägget på Instagram

Predivno veče sa mojim bratom Jovanom Perišićem u gostima kod našeg brata Dražena Golemovića velikog prijatelja, domačina, čovjeka ogromnog srca i hvala dragom Bogu što je moj život obdario takvim ljudima. ❤️ . Velika mi je čast, zadovoljstvo i užitak biti u tako divnom društvu pogotovo u društvu @jovanperisic.official kojeg izuzetno poštujem, cijenim i volim koji mi je jedan od uzora kakav čovjek želim biti, kako u svijetu estrade tako i u životu. 💙 . Posebno mi je drago što sam upoznao @nenadpagonis ne samo što je vrhunski sportista nego je veliki čovjek i ima veliku umjetničku dušu. Nadaren za sve. 💜 . Dragi moji neke stvari u životu nemaju cijenu zato Vam ja svima od srca želim, da vam svaki dan bude kao što je meni bio taj. A evo i mali dijelić našeg druženja. 🧡 @mitarmiricofficial @nusretdolicanin @nedeljko.bajic.baja.bfc #mitarmiric #kazniomezivotmajko #hakala #galeb #necejevratitisuze #nuki #odalicuikadadoci #kemalmalovcic #reklasimidanevoliszimu #bezzavicajasrecenema #nedeljkobajicbaja #baja #znakovi #nervoznipostar #vozzasreću

Ett inlägg delat av Benjamin Kličić (@benjamin__klicic)

Stranice