Izdvajamo

Post Top Ad

Montažer iz Tuzle. Ekrema uvrijedila Marija komentarom o njegovoj odjeći? (VIDEO)

Ekrem Peleš dolazi iz Tuzle i ima 23 godine. Već se takmičio u "Zvezdama Granda", a ove godine odlučio je da ponovo pokuša da stigne do vrha takmičenja. On se u prvom krugu predstavio pesmama "Niko me nema" od Adila i "Živim život koji moram" od Džeja. Njegov nastup glasovima su nagradili svi sem Bosanca i Nede.

Ana je ubrzo isključila svoj taster, kao i Marija, dok su Viki, Jelena i Đorđe potvrdili svoje glasove. "Poludećete i pošizeti sa njim. Je l' vi vidite da on sam komponuje pesmu na licu mesta, kao neki Betoven?", poručila je Marija kolegama. "Lako ćemo mi da odvadimo ono što ne treba", odgovorila je Viki Mariji. Marija se nije složila sa Viki, jer su iskustva pokazala da takmičari ne mogu tako lako da se odviknu svog načina pevanja.

"Moram nešto da te pitam. Je l' si vozio u tim patikama?Ja inače ne komentarišem stajlinge takmičara, ali zar si morao da dođeš baš tako obučen. ", pitala je Marija Ekrema, koji je na sceni stajao u farmerkama, dukserici i patikama. "Imao sam povredu pre tri dana na poslu i jedino su mi ove patike bile udobne", objasnio je Ekrem. Kada ga je žiri pitao čime se bavi, takmičar je rekao da radi kao montažer garažnih vrata. Evo njegovog nastupa i komentara.

Stranice