Izdvajamo

Post Top Ad

Mlada Zvezda Granda u problemu. Objavljene g*le slike Azre Husarkić? (FOTO)

Azra Husarkić lijepa, mlada Tuzlanka, takmičila se u "Zvezdama Granda" i svojim glasom ali i izgledom fascinirala žiri.
Ona je sada doživjela veliku neprijatnost kada joj je hakovan profil i objavljenje su golišave fotografije na kojima nije ona.

– Sram da bude onog ko se bavi mojim životom, hvala što pokušavate da narušite moju reputaciju lošim montažama neke djevojke. Ali bezuspješno, silikone u grudima nemam. I silikone iz usana sam izvadila, ovakve snimke sebi u životu ne bih dopustila. Čime se vi ljudi bavite, zašto toliko ljubomore imate u sebi!? Imate li vi majke, očeve, sestre, braću.. kako bi se oni osjećali da njihovo dijete neko blati na ovakav način. Fuj fuj. Zgrožena sam – istakla je mlada zvijezda, pa nastavila:
– Morala sam ovo da objavim, izvinite moji Facebook prijatelji zbog sadržaja slika, ali ne dam na sebe, na svoj obraz, roditelje. Ne dam da mi neko ruši reputaciju nakon toliko godina truda, zbog ovakvih paćenika da gubim vrijeme. Tužbe svakako idu. Od hakovanja mog profila, do nanošenja duševne i fizičke boli. Za sve to idu tužbe. Sram vas bilo – napisala je Azra.
UPRAVO SAM DOBILA I ORIGINALNI SNIMAK, PRAVI SNIMAK DJEVOJKE KOJA JE IZ GRCKE, postoji vec 3 godine. Neko je ubacio moj lik, sutra tuzba Velika i otkrit cemo vec sutra ko je ovo uradio i odgovarat ce za svoje postupke. Sram da bude ovakve zlobnike i ljude koji su sirili ovakve vijesti po Tuzli. Istina uvijek ispliva na vidjelo, ne mozete mi ukaljati nikad obraz!!!!!!!!!! Azra trenutno dobija komentare podrške i njeni fanovi pratioci i prijatelji su uz nju. Pogledajte ispod njenu objavu na fejsbuku.
IZVOR: ekspresstabloid


Stranice