Izdvajamo

Post Top Ad

Naslednik Darka Lazića. Ima 17 godina i ubija kako pjeva. (VIDEO)

U drugom krugu "Zvezda Granda" predstavio se Miodrag Đokić koji je u timu Goce Lazarević. On se predstavio pesmama "Čemu ovo sve" Darka Lazića i "Bogovi zemljom hode" Ljube Aličića. Čim je zapevao dobio je ko iz topa tri glasa, a Marija je odmah rekla "Bravo sine". Već tokom druge pesme imao je svih šest glasova, a mentorka je potrčala na scenu da ga zagrli i da mu čestita. Za to vreme članovi žirija su pogasili svoje tastere kako bi iznenadili Lazarevićevu. Šala je kratko trajala jer je Miodrag prošao direktno dalje i raspametio sve svojim pevanje.

"Tako se peva u Nišu, šta da vam kažem", bila je ponosna Viki. Miodrag je objasnio da u prvom krugu nije imao glasove i da ga je Goca uzela da ne bi ispao.

"Đokić je večeras bio fantastičan, hirurški precizan. Bravo i samo pažljivo", poručila mu je Marija.

"Fantastična boja za nekog ko je imao 17 godina", rekla je Jelena.

"Naslednik Darka Lazića", rekao je Popović. Njegova mentorka Goca Lazarević rekla je da iako je Miodarg mlad on može sve da peva ali je ona insistirala da neguje ovaj stil dok je u takmičenju. Njen savet je urodio plodom i mladi Nišlija je prošao direktno u treći krug. Njegov nastup pogledajte ispod.

Stranice