Izdvajamo

Post Top Ad

Pokazao kako se pjeva u Bosni. Mahir iz Gračanice samo Karleušu "nije zadovoljio". (VIDEO)

U drugom krugu "Zvezda Granda" predstavio se Mahir Mulalić koji je u timu Marije Šerifović. On se predstavio pesmama "Dušo moja" Kemala Montena i "Mjerkam te" Zdravka Čolića. Tokom svog nastupa mladi pevač uspeo je da očara Anu, Viki i Đorđe, a po završetku je dobio još dva glasa. Ukupno je osvojio pet, a samo Jelena nije glasala.

"Meni je ovo bilo meketavo, mnogo neubedljivo i amaterski. Nisam pala u nesvest ali po reakciji mojih kolega ti definitivno ideš dalje sa pet glasova. Za šest nisi bio makar se ja ovde prevrnula i pala u nesvest", rekla je Jelena.

"Pa prevrnite se odmah", rekao je Mahir članici žirija.
"Pošto ti nisi dobio šest onda neću. Ipak ćeš se ti prevrtati u narednim krugovima", rekla je Jelena takmičaru.
"Meni se strašno sviđa tvoja boja glasa za razliku od Jelene kojoj se to nije dopalo. Dopalo mi se i kako si otpevao Kemala Montena, ali imam jedan savet. Nemojte da započinjete rat, tek ste u drugom krugu. Pusti te odgovore po cenu duhovitosti i aplauza", rekao je između ostalog David.
Viki je tvrdila da je pet glasova realno, dok je Jelena rekla kako bi četiri bilo sasvim dovoljno.

"Ovde će biti krvi večeras", rekao je Popović dok je Jelena dodala "Neće biti krivi jer sam ja ovde krvarila i previše". I dok su svi imali neke zamerke, Bosanac je nahvalio Mahira.
"Dobar si. Marija odužujem se i dođeš mi još".

Marija Šerifović se nasmejala na Bosančevu opasku i za Mahira rekla da je jedan veoma talentovan momak kao i da je mega zadovoljna njegovim nastupom. Njegov nastup pogledajte uskoro.

Stranice