Izdvajamo

Post Top Ad

Zadnja emisija pred ljetnu pauzu. ZG se nastavljaju u septembru ako se steknu ovi uslovi. (VIDEO)

U subotu 27. juna imate priliku da gledate poslednju epizodu vašeg omiljenog muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'' pred ljetnju pauzu!

Kao što znate, zbog vanrednog stanja uvedenog posredstvom korona virusa, snimanje emisije bilo je obustavljeno, a zbog nemogućnosti mnogih kandidata da prisustvuju i naknadnim snimanjima, finale je odloženo za jun 2021. godine.
Ipak, direktor Grand produkcije, Saša Popović, donio je odluku da pruži šansu talentovanim, mladim ljudima koji su u periodu od 1. do 20. juna mogli da se prijave za online audiciju i budu dio takmičenja koje se nastavlja od jeseni. Kakva nas situacija sa epidemijom očekuje teško je prognozirati, ali ukoliko ponovno dođe do pooštravanja mjera moguće je da Zvezde Granda nećemo gledati više u ovoj godini. Ukoliko kandidati iz Bosne, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i Evrope budu u mogućnosti da putuju sigurno da će se takmičenje nastaviti, ali do septembra ostaje nam da čekamo i se nadamo da novonastala situacija sa koronom neće eskalirati. Evo najave zadnje emisije koja će se emitovati u subotu.

Stranice