Izdvajamo

Post Top Ad

Grandu objasnio da je pjevački majstor. Popovića i višegodišnji ugovor odbio, pa izbačen iz takmičenja. (VIDEO)

Armin Bijedić izvrstan je pjevač, kojeg je publika zavoljela zbog neposrednosti, iskrenosti, ali i specifičnog glasa te odličnih pjesama, a ovaj rođeni Sarajlija jedan je od omiljenih izvođača mlađe generacije.
On je neslavno u jednoj od sezona prije nekoliko godina završio svoje takmičenje u Zvezdama Granda. Nakon prolaska u naredni krug takmičenja, on smjelo odbija potpisati ponuđeni ugovor, koji, Armina, ali i sve one učesnike koji ga potpišu, vezuje za Grand produkciju čak 9 godina!
“Pravdajući” se da ima dovoljno godina na estradi iza sebe kako bi shvatio da je to loš potez za jednog muzičara, a da pritom nije “balavac”, te da bi dočekao 40-e u istoj produkciji, ne želi potpisati ugovor otkrili su mediji tada.
Odluka i stav koji su direktora iste doslovno razbjensili jer je, navodno, “zauzimao mjesto nekom takmičaru koji je ispao”.
Osim Armina Bijedića, Emina Tufo je po riječima prisutnih odbila potpisati ugovor iz istih razloga, iako je prošla po odluci žirija u 6. krug takmičenja.
Youtube snimci postavljeni od strane Granda, od oba takmičara, izbrisani su odmah nakon svih navedenih dešavanja. Snimak od audicije kada je prošao postoji, a njega možete pogledati ispod, kao i audio snimak nastupa.

Stranice