Izdvajamo

Post Top Ad

Sjećate je se iz 90-ih. Anica se nakon dosta godina vratila muzici, i evo kako sada izgleda. (VIDEO)

Prvi put se na sceni pojavila 1991. godine sa albumom “Mlade godine mogu sve”. Ovu pjesmu objavila je u saradnji sa Južnim vjetrom sa samo 13 godina. Njen prvi spot za pesmu “Na lančiću ime tvoje” sniman je na pijaci i bio je izuzetno popularan u to vrijeme, te su je mnogi nazivali čudom od djeteta.

Već dvije godine kasnije, Anica izdaje drugi album “Djevojački snovi”, treći album “Korak naprijed, korak nazad” izdaje 1994. godine, kada je imala samo 16 godina, a zbog popularnosti i izostanaka iz srednje škole imala je velike probleme.

Sljedeće godine objavljuje album “Molitva”, koji je prošao neprimijećeno zbog nedostatka interesovanja medija, te je živjela od stare slave.

Iste godine objavljuje album “Ludilo”, kojim je planirala veliki povratak na scenu, iako je malo ko u to vjerovao.
Neke od njenih najpopularnijih pjesama su “Moje malo ludilo”, “Strela ljubavi” i “Svadba će da bude”, koju je uradila sa Nedeljkom Bajićem Bajom, sa kojim su je i povezivali na privatnom planu.

Sa višemjesečne turneje na koju je otišla u Ameriku, nije se ni vratila – produžila je boravak i ostala da živi tamo.

Pogledajte ispod kako danas izgleda, a ona se prije skoro dvije godine vratila sa novim pjesmama koje nisu ostavile nekog odjeka kod publike. Prije par mjeseci snimila je pjesmu i spot "Malena". Poslušajte ih i pogledajte ispod.

Stranice