Izdvajamo

Post Top Ad

Mladi pjevači Bosne i Tuzlanskog kantona. Sanel i Sadik zajedno zasvirali i zapjevali. (VIDEO)

Sanel Osmanović iz Živinica (BiH) ove sezone Zvezda Granda sjajno je i neviđeno iznenađenje na Grandovoj sceni. Nakon što se u poslednjoj emisiji pojavio sa turskim sazom, pa zapjevao i zasvirao mnogi gledaoci Bosne i regiona su ga zapazili.
Drugačiji i na svoj način svojim repertoaraom planira nastaviti svoj put prema samoj završnici Zvezda Granda. Da se okuša na Zvezdama Granda odlučio je i mladi Sadik Hasanović iz Srebrenika kao pobjednik muzičkog takmičenja ZMBT iz Bosne koji je ovih dana otišao put Beograda, gdje je snimio emisiju četvrtog kruga te prošao direktno dalje.
Sadik je u takmičenje ubačen putem online audicija, a za mentora je dobio Mariju Šerifović. Zanimljivo je da oba momka gaje ljubav prema izvornoj muzici. Sanel sa bratom Semirom ima izvornu grupu, a i Sadik je član popularne grupe "Sateliti" koja ima mnoge izvorne hitove.
Ova dva momka u ovoj sezoni imaju velike šanse da doguraju do samog kraja. Evo kako Sanel svira, a Sadik pjeva. Ispod pogledajte njihove mnogobrojne objave i snimke uživo.
Visa det här inlägget på Instagram

#ZvezdeGranda ☑️

Ett inlägg delat av SADIK HASANOVIĆ & Tapani Band (@sadikhasanovic.official)

Stranice