Izdvajamo

Post Top Ad

Ekskluzivno otkrivamo. Evo kada na Zvezdama Granda nastupa Sadik Hasanović. (VIDEO)

Muzičko takmičenje Zvezde Granda kako je svima poznato ove sezone koja je već na izmaku nije dobilo pobjednika, zbog novonastale situacije takmičenje je prekinuto, a Grand produkcija je odlučila onim kandidatima koji su prošli dalje prije prekida da doda i nove kandidate koji se do sada nisu takmičili.
Tih 120 kandidata spremao je novi direktor produkcije Mili, a jedan od njih je i pobjednik muzičkog takmičenja "ZMBT" iz Bosne Sadik Hasanović.
Sadik je nakon Adnana Nezirova drugi pobjednik koji je odlučio da svoju sreću i nastavak karijere potraži u Beogradu. Popularni Srebreničanin je kako smo prije par sedmica otkrili već bio na snimanju, a prošao je direktno dalje u peti krug i izabrao je Mariju Šerifović za mentorku.
Sadik je svoje pratioce na fejsbuku obavijestio da će u subotu 14 novembra biti emitovan i njegov nastup, te da će nastupiti u 4 duelu. NASTUP POGLEDAJTE ISPOD.
Ispod pogledajte objavu i njegove snimke i izvedbe uživo. Ostavite komentar i utisak. Da li Sadik i u Beogradu ide na pobjedu?
Dragi prijatelji u subotu 14.11. Je emisija ZVEZDE GRANDA u kojoj ja nastupam. Duel broj 4. Mnogi me pitate kad je, pa eto da vam svima ovako odgovorim.

Stranice