Izdvajamo

Post Top Ad

Ostalo 60 najboljih kandidata. U subotu počinje žestoka borba za finale i ugovor sa Grandom. (VIDEO)

Početak šestog kruga "Zvezda Granda" donosi sjajnu borbu, ali i ogromnu napetost među takmičarima i među njihovim mentorima.

Teške odluke, pa i reči obeležiće početak novog kola jer, kako je rekao Saša Popović, svi su dobri, pa bukvalno nijanse odlučuju ko ide dalje.

- Ovo je ozbiljan pakao za žiri - rekao je Đorđe David i time najbolje opisao početak novog kruga. Ipak, sa borbom takmičara naoštrava se i borba mentora. Sve je u igri! Svako brani svoj tim, s tim da Jelena podilazi i kolegama lepim rečima da je uvek na njhovoj strani.

- Jaoj! - uzviknula je čuvena šestorka i prasnula u smeh, dok je Popović objasnio da to ne govore i njeni postupci.

- Jesi otpratila Mariju sa Instagrama? Jesi rekla Bosancu da je seljačina? Jesi kudila Milija i pitala se šta radi u ovom šouu... - krenuo je da je podseća Popović, dok se diva samo smeškala.

Mada nikom nije bilo do smeškanja kada je došlo do duela favorita takmičenja koji je sve stavio na ozbiljne muke.

- Ovde je sad stvarno napeto, jedna od ove dve devojke će potpisati ugovor, druga mora u baraž - objasnio je Popke i dodao da neko mora i da ispadne, te da se usaglase koga biraju.

- Misliš Vki ili Jelena? - našalio se Mili, budući da je reč o njihovim takmičarima. Ipak, čuvena šestorka prepustila je sve Saši zbog čega im je poručio da se je*u!

Kakva zabava vas očekuje sa novim krugom, saznajte u videu ispod.

Stranice