Izdvajamo

Post Top Ad

Sadik došao do cilja. Potpis ugovora sa Grandom i ponovo kidanje na sceni. (VIDEO)

Drugu emisiju šestog kruga otvorio je nastup Marijinog kandidata Sadika Hasanovića koji je još jednom oduševio interpretacijom pravih narodnih pesama, i Žarka Madžića, beogradskog Tarzana kako ga mnogi nazivaju, iz tima Đorđa Davida.
 
Žiri je odlučio da su oba kandidata zaslužila maksimalan broj glasova, zbog čega su se odmah našli i nezgodnoj situaciji preglasavanja, što je Sadika sa četiri glasa odvelo direktno u naredni krug.

- Sadik, vidim da si sve naše kritike uslušio. Mariju bih samo zamolio da njega pomeri iz komfort zone. To je kad pevač ima jedan stil koji je fantastičan ali iz kog treba da se pomeri- bilo je Milijevo mišljenje na šta je Marija odgovorila- Jeste da se pomeri pa da ispadne!

Saša se nije složio sa Milijem jer je smatrao da svako treba da gura stil koji mu leži- Ali on je mlad mora da vidi šta mu još leži- dodao je Aleksandar- Pa neće mu Marija dati nešto što ne može da otpeva.

- Evo ti Žarko je izašao iz zone komfora pa šta se desilo!?- pitala je Marija, pa se Bosanac nadovezao- Ti si toliko bio dobar da sam greškom glasao za broj jedan. Znači Madžiću konačno si profunkcionisao. Ali nije mi žao što sam glasao za Sadika iako je bio tanak.
Njihov duel pogledajte ispod.

Stranice