Izdvajamo

Post Top Ad

Ko će osvojiti titulu Zvezde Granda. Glasajte u anketi i odaberite pobjednika. (VIDEO)

REZULTAT ANKETE! Nakon skoro dvogodišnje borbe na velikoj sceni "Zvezda Granda" stručni žiri je, u polufinalnoj noći, odabrao najbolje kandidate za veliko finale. Publika i žiri uživali su u fantastičnim nastupima 12 duelista koji su ostavili srce na bini i dali sve od sebe da se plasiraju u završnicu takmičenja.

Kandidati koji su prošli direktno u veliko finale su: Mite Stoilkov, Valentina Kuzmanović, Muharem Hadrović, Marija Gruevska, Belma Huseinefendić, Selim Selimović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Krstinja Todorović i Martin Ajdarević.

Tokom, uvek neizvesnog baraža, Saša Popović je promenio pravila igre i odlučio da će se u finalu naći dva kandidata više.

Iz baraža su svoje mesto obezbedili i: Isak Šabanović, Sadik Hasanović, Zorja Pajić, Ivana Bogićević, Mahir Mulalić, Nemanja Petrović i Bojan Pavlović.

Podsećamo, spektakularno finalno veče "Zvezda Granda" održaće se u subotu 26-og juna. ISPOD GLASAJTE U ANKETI KO PO VAŠEM MIŠLJENJU zaslužuje pobjedu! Možete samo glasovati jedanput. Podijelite na društvene mreže da i vaši prijatelji glasaju. ODABERITE VAŠEG FAVORITA SA LISTE ISPOD!


Stranice