Izdvajamo

Post Top Ad

Plač i suze zbog nepravde. Mentorka zaplakala zbog ispadanja njenog najboljeg kandidata? (VIDEO)

Četvrtfinale "Zvezda Granda" donelo je neverovatno uzbuđenje i reakcije žirija, kao i mentora. Ipak, duel koji je iznenadio sve, ali i rasplakao Jelenu Karleušu desio se između Velida Handžića iz Kaknja i Anastasije Ićurup iz Melenaca.

Loš dan i pevanje, nedovoljno izgaranje takmičara na sceni i nedostatak želje za prolazak u polufinale je rezultiralo i izostankom glasova žirija, što je naljutilo Velidovu mentorku Viki Miljković i to suza dovelo Karleušu, koja je inače i Anastasijina mentorka.

- Glasajte, ljudi - vikala je Jelena nakon duela, ali bezuspešno. Samo je Đorđe David dao glas za oba takmičara.

- Čekajte, oni nisu za baraž? - pitala je Karleuša, a žiri odsečno horsko poručio: - Ne!

Iako Karleuša smatra da njena takmičarka ima boju glasa od milijardu dolara i možda najbolju u ovom takmičenju, žiri je rekao svoje - da Anastasija napušta šou zajedno sa Velidom.

Snežana Đurišić ocenila je ovaj duel kao smešan. Za Velida je rekla da se "nije sastavio sa intonacijom", dok je Anastasija bila nesigurna na sceni.

- Da ne znate da pevate ne biste ni stigli dovde, ali ovo večeras nije bilo dobro - prokomentarisala je ona, a Marija Šerifović poručila da se razočarala u Valida i da se tako ne bori za polufinale.

- Sada treba jače nego ikada, sa više snage, elana, želje, borbe, a ne kao ta tvoja kravata, obesio si se tu i do života ti nije - obratila se Velidu, pa nastavila da komentariše Anastasij tvrdeći da će ovo bito njeno najgore pojavljivanje u takmičenju.

- Bilo je užasno, izvini, ne koristim takve reči, ali znajući šta si pokazivala do sada, ovo je bilo bez veze - iskrena je Šerifovićeva. Pogledajte ispod duel.

Stranice