Izdvajamo

Post Top Ad

Počelo finale. Večeras Grand dobija novu Zvezdu. (VIDEO)

Upravo je počelo veliko finale najgledanijeg muzičkog šoua za sezonu 2019/2021, a nakon skoro dve godine,16 fantastičnih takmičara boriće se za laskavu titulu nove Zvezde Granda.

Uz ovacije publike, ovo finalno veče otvorili su Sanja Kužet i Voja Nedeljković, koji su televizijskim gledaocima pokušali da dočaraju kakvo uzbuđenje i euforija vladaju u studiju na Košutnjaku.

Nakon dobrodošlice u veliko finale, predstavili su članove žirija, a zatim se Saša Popović obratio gledaocima koji je još jednom objasnio pravila glasanja.

Gledaoci će za svog favorita moći da daju glas putem SMS poruke tako što ukucaju redni broj takmičara i pošalju iz Srbije na 1010, Bosne i Hercegovine 091410719 i iz Severne Makedonije 145333. Publika koja glasa sms porukama može da pošalje najviše 20 poruka za nekog kandidata, a sabiranjem glasova žirija i sms poruka gledalaca biće odlučen pobednik. Pobednik "Zvezda Granda" će dobiti automobil make „Škoda skala“, dve pesme od strane produkcije i kompletan marketing.
Prema našoj anketi provedenoj OVDJE KLIK od cirka 4200 glasova najveće šanse za pobjedu ima makedonka Marija Gruevska, zatim Isak Šabanović, pa Mahir Mulalić. Kompletnu anketu pogledajte OVDJE.

Stranice