Izdvajamo

Post Top Ad

Atraktivna Zvezda Granda zapustila pjevanje? Monika u Beču pokrenula sopstveni biznis. (VIDEO)

Titulu najzgodnije takmičarke "Zvezda Granda" Monika Ivkić stekla je još tokom takmičenja, a pored atraktivnog izgleda ova pevačica iz Beča osvojila je publiku i neverovatnom harizmom i maestralnim glasom, zbog čega ju je i velika balkanska zvezda Dragana Mirković svojevremeno pozvala da joj bude gost na turneji.

Ali kada se od nje očekivalo najviše, pevačica se povukla sa scene i posvetila privatnom biznisu. Noćni život u Beogradu i regionu zamenila je za mirniji u Beču,a za Grand Online govorila je zašto se odlučila na taj korak.

- Malo sam se distancirala od estrade i od društvenih mreža, pokrenula sam sopstveni biznis i poslednjih godinu dana sam se u potpunosti tome posvetila. Otvorila sam kozmetički salon "Stay beauty" u Beču koji sad širim na još dve lokacije. Zadovoljna sam kako sve to ide, ali je pevanje ipak moja najveća ljubav - kaže Monika za naš portal i dodaje da je nakon korone i svega što se dešavalo u svetu konačno spremna da se u punom sjajnu vrati na scenu.

- Nije me bilo, ali sad ću da iskačem iz frižidera (smeh). Šalim se, eto me uskoro u punom sjaju i sa napunjenim baterijama. U prethodnom periodu sam radila na novom projektu sa divnom ekipim, tako da će moja publika imati priliku da čuje nešto novo od mene i jedva čekam - rekla je pevačica koja je tokom takmičenja bila stidljiva, što danas nije slučaj.

- Sad imam više samopozdanja i verujem u sebe. Smatram da čovek treba da bude otvoren i da veruje u sebe i samo tako može da uspe u ovom poslu- izjavila je svojevremeno za naš portal. Monika je na svom fejsbuku uskoro najavila novu pjesmu sa kojom će da osvoji estradu i povrati staru popularnost.

Stranice