Izdvajamo

Post Top Ad

Nova scena i obaranje gledanosti? Saša priznao da Cecu u žiri nije doveo on već... (VIDEO)

Danas je u studiju na Košutnjaku počelo snimanje nove sezone "Zvezde Granda", a članovi produkcije kao i žirija stigli su vidno raspoloženi i orni za nove radne pobede i obaranje rejtinga.

Pored nove scenografije i novog člana žirija, Saša Popović je pred pripadnicima sedme sile pre svega želeo da demantuje natpise o finansijskoj situaciji Grand produkcije.

-Svi tekstovi koji su se pojavili su apsolutna gluposti i neistina. Ova sezona počinje u izmenjenom sastavu žirija, i moram da vam kažem da je žiriranje u Zvezdama Granda dobrovoljni čin, niko nikada nije tražio pare. Svi koji sede na tim stolicama to su najskuplje stolice u državi. Pitajte bilo kog člana koje su im bile cifre nekada a koje su im danas oni su zaslužili to i ja im skidam kapu- rekao je Popović.

Vest koja je odjeknula regionom o dolasku Svetlane Cece Ražnatović u žiri najgledanijeg šoua iznenadila je mnoge, a Saša je sada otkrio i kako je došlo do tog dogovora.

- Nisam je ja ubedio ona je pregovarala sa United mediom i oni su to dogovorili- tvrdi on.

Saša je otkrio i da li je mogao da pretpostavi da će Jelena napustiti žiri kao i u kakvim je odnosima sa njom.

- Iznenadila me je Jelenina odluka da napusti "Zvezde Granda" jer smo se dogovorili da će i ovu godinu da radi. Ovo je i moja poslednja godina u kojoj imam obavezu da radim, bio sam se i sa Jelenom dogovorio da ovu godinu odradimo, tako da jesam bio iznenađen- odgovorio je Saša, a zatim se osvrnuo na odnos sa bivšom članicom žirija.

- Ja sam u dobrim odnosima i ja vam tvrdim da će Jeleni biti žao što je otišla. Drago mi je što je došla Ceca ali bih voleo da je ostala i Jelena.

Kakvu gledanost očekuje kao i kakvi su mu planovi nakon ove sezone saznajte u videu ispod.

Stranice