Izdvajamo

Post Top Ad

Počela nova sezona. Zvezde Granda ove sezone obaraju gledanost? (VIDEO)

Nova sezona "Zvezda Granda" počinje ove subote, 18. septembra na Prvoj televiziji, Kanalu 5 i TV Nova BiH, a već vlada ogromno interesovanje za prvom epizodom. Gotovo svi čekaju da vide kako će se nova članica žirija Svetlana Ražnatović snaći sa već uigranom ekipom, dok drugi željno iščekuju da saznaju pozadinu njenog sukoba sa Milijem koji je eskalirao već na prvom snimanju. Kao što ste navikli, i ove sezone, donosimo vam ekskluzivne detalje sa snimanja i vodimo iza scene najgledanijeg muzičkog šoua "Zvezde Granda".

Nakon dvomesečne letnje pauze, vidno odmorni i raspoloženi stigli su članovi žirija, a priprema je počela još u bekstejdžu.

Stari članovi posade stigli su u Grandov studio na Košutnjaku i pre dogovorenog vremena, a svi su željno isčekivali dolazak "novog kolačića" Svetlane Cece Ražnatović.

Nakon tople dobrodošlice koju su joj poželeli, nova članica sela je pored kume Viki Miljković a onda je usledilo i prepričavanje "doživljaja sa raspusta" koje je prekinuo Saša Popović kako bi ih uputio u finalne pripreme pred početak snimanja.

Ceca nije krila oduševljenje novom scenografijom koju joj je pokazao lično Popović, a ubrzo su svi članovi zauzeli svoje pozicije.

Šta se sve dešavalo iza kulisa, ko je Ceci dao poslednje savete pred početak snimanja i ko je od članova žirija bio najraspoloženiji, pogledajte u videu ispod.

Stranice