Izdvajamo

Post Top Ad

Veliki transfer u žiriju. Evo ko napušta, a ko dolazi u Zvezde Granda. (INFO)

Kao bomba je odjeknula vest da će se u novoj sezoni najpopularnijeg muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'' umesto dugogodišnje članice žirija Jelene Karleuše, naći njena najveća rivalka sa estrade Svetlana Ceca Ražnatović.

Ovu informaciju potvrdila je Grand produkcija, dok su svoje mišljenje o novonastaloj situaciji izneli i pojedini članovi najpopularnije šestorke.

Ono što su svi čekali jeste i zvanično obraćanje Jelene Karleuše koja je to učinila preko svog Instagram naloga.

- Dragi moji, odlučila sam da je vreme da se pred novi album povučem iz takmičenja ''Zvezde Granda'' i u skladu sa tim, na svoju inicijativu još 28. juna ove godine sam obavestila Grand produkciju i raskinula postojeći ugovor. Ovu odluku sam donela kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjem međutim nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje nije pitanje za mene. Želim im svu sreću - napisala je JK.

Nova sezona "Zvezda Granda" počinje 18. septembra a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje.

Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce smo pripremili još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svetskim standardima.

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

Stranice