Izdvajamo

Post Top Ad

Napravila najveći šou ikada. Dada iz Tinje kod Srebrenika ponovo osvojila gledaoce. (VIDEO)

Dada Mešaljić (24) iz Bosne i Hercegovine predstavila se pesmama "Hajde vodi me odavde" i "Da da da" i osvojila četiri glasa stručnog žirija.
Međutim Viki, Đođre i Ceca su isključili svoje tastere rekavši da su bila samo podrška, dok je Marija ostala pri svom mišljenju da kandidatkinja treba da prođe dalje, a onda je i produkcijski žiri dao svoj glas.
Popović je potom odlučio da ova takmičarka ide kod Viki Miljković u tim.
- Ideš kod Violete u tim, ja znam da si možda želele kod Marije - rekao je Saša.
- Čekaj Sale, vidiš kakvim očima gleda Mariju i pokazuje srce ... Evo ja ću uzeti posle još dva kandidata, ide kod Marije - rekla je Viki.
- Ne može, ideš kod Viki - rekao je Popović.
- A baš sam mislila da me volite - dobacila je Dada.
- Ja te obožavam, jer si pre tri godine bila kod Snežane i kod mene, znamo šta pevaš, prema tome ideš kod Viki jer je to tvoj pravac - rekao je Popović.
- Maro je l' si ti odmah prepoznala? - pitao je Saša, a Marija je odgovorila kao iz topa: - Odmah! Nakon šou-a sa direktorom Popovićem Dada je na kraju dobila i mentora.
- Dobro, sudija kaže ovako... Konačna odluka, ideš kod Marije - rekao je Popović, a ona se srećna i zadovoljna zbog ove odluke pozdravila sa Marijom i sa osmehom na licu i uz aplauz publike napustila scenu. Pogledajte njen nastup ispod.

Stranice