Izdvajamo

Post Top Ad

Škola joj je bitnija od muzike? Džejla preselila u Španiju zbog usavršavanja. (VIDEO)

Mlada pevačica Džejla Ramović sve je iznenadila novim imidžom kojim se pohvalila na društvenim mrežama, a komplimenti njenih fanova su samo pljuštali. Podsetimo, Džejla se zbog fakulteta preselila u Barselonu, a kako je izjavila život tamo joj baš prija. 
 - Roditelji, porodica i pas mi najviše nedostaju. Mogu da kažem da mi neodostaje i muzika, ali nisam pobegla od nje- priznala je Ramovićeva.
 - Sve je drugačije. Puno je izazova ja sam željna znanja i baš sam ušla u sve ovo sa velikom znatiželjom i voljom da naučim. Pričaju da sam ja nešto napustila i otišla, ne nisam napustila ništa ni pevanje to je moj prvi poziv samo radim ono što sam oduvek želela, a to je usavršavanje sebe- objasnila je "Zvezda Granda". 
U narednom periodu planira i da poseti Srbiju na nekoliko dana kako bi održala nastup. - Ja uskoro dolazim da pevam i da radim. Ja sam ovde trenutno, ali nisam prestala da pevam, već imam dogovoren nastup u Beogradu samo treba da preciziramo datum- otkrila je Džejla u emisiji "Grand magazin".

Stranice