Izdvajamo

Post Top Ad

Popović joj traži zamjenu. Bekuta se povlači iz javnosti, a evo ko dolazi u žiri Zvezda Granda. (VIDEO)

Saša Popović je na velikim mukama zato što je Ana Bekuta odlučila da se povuče iz “Zvezda Granda“! On želi da joj nađe adekvatnu zamjenu, pa razmišlja da angažuje Miru Škorić. Bekuta je odlučila da se povuče iz ovog muzičkog takmičenja zbog smrti svog partnera Milutina Mrkonjića, o čemu je obavijestila Popovića, ali i cijelu javnost.
 
– Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obavještena naknadno – saopštila je Bekuta u svom otvorenom pismu.

-Mira Škorić je radila sa kandidatima drugih mentora, ona ih je pripremala za takmčenje. Sašina želja je da ona zamijeni Bekutu, jer misli da bi bila odlična za šou. Pojedini članovi žirija ne razgovaraju sa njom, pa zbog toga vjeruje da bi emisija bila mnogo uzbudljivija i dinamičnija, i da bi privukla gledaoce da gledaju njihovo suočavanje – kaže izvor blizak “Grandu”. Izvor javlja da su u igri još i Zorica Brunclik koja je već bila u žiriju, ali i Jelena Karleuša što je teško moguće, zbog svađe i suda sa trenutnom članicom žirija Cecom Ražnatović.

Stranice