Izdvajamo

Evo ko je Selmu zaustavio na granici. Državni vrh dao zabranu. (VIDEO)

Bivši šef srbijanske Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandar Vulin je potvrdio da je on zabranio Selmi Bajrami ulazak u Srbiju.

Odluku je donio nakon što je objavljen snimak na kojem Selma na nastupu pjeva "Valle Kosovare" i pokazuje dvoglavog orla.

"Ne možete pokazivati simbole Velike Albanije i uzimati novac u Srbiji. Kome je Velika Albanija ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA, izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi, ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provjere", rekao je za Tanjug.
Kao što je poznato, Selma je u više navrata rekla da nije nacionalista i da ovim postpukom nije mislila ništa loše.

"Nikad nisam pjevala ni na jednom skupu protiv bilo kog naroda. Došla sam u Srbiju, ostavila sam milione svojim izdavačkim kućama. Uvijek sam bila dočekana kao kraljica, jer nikada nisam dijelila ljude po nacionalnosti, seksualnosti ili bilo kom drugom opredjeljenju. Mene to ne zanima, možeš biti dobar ili loš čovjek", između ostalog je ranije napisala.
Izvor: Express/alo/kurir

Stranice